06 24750150 info@cintastyling.com
foto van Cindy interieurstylist Almere

3D tekening interieur laten maken Almere

Realistische weergave

Gedetailleerde visualisatie
Helpt bij het maken van keuzes 

Je hebt een nieuwe woning of je wilt je huidige woning verbouwen en je vindt het moeilijk om je nieuwe huis te visualiseren? Passen die kleuren wel bij elkaar, hoe zal het er uit zien als je die muur weg haalt of hoe is de lichtval in je nieuwe huis. Met een 3D tekening wordt je huis tot leven gebracht op een realistische manier. Het is net alsof je er al in rondloopt!

Een 3d tekening biedt een realistische weergave, ruimtelijk inzicht en gedetailleerde visualisatie van jouw project.

Met een 3D tekening komt je interieur tot leven

Bij het maken van een 3D tekening staat jouw persoonlijke smaak en wensen centraal. Ik ga graag met jou in gesprek om jouw specifieke voorkeuren te bespreken. Ben je op zoek naar een compleet interieuradvies of heb je genoeg aan een globale schets. Of je nu een complete verbouwing wil of een gedetailleerd interieurontwerp, ik zorg ervoor dat jouw persoonlijke stijl en wensen tot uiting komen in de 3D tekening.

Om een goed beeld te krijgen van jouw wensen en stijl, maak ik samen met jou een moodboard. Dit moodboard dient als inspiratiebron en helpt mij om de juiste sfeer en uitstraling voor jouw interieur te bepalen. Door middel van kleur- en materiaalkeuzes, meubelstukken en accessoires brengen we jouw ideeën visueel tot leven. Het moodboard vormt de basis voor het uiteindelijke 3D interieurontwerp, waarin al jouw persoonlijke wensen samenkomen.

 

Met een 3D tekeningen kun je een kijkje nemen in de toekomst en jouw interieur tot in de kleinste details bekijken. Ik zorg ervoor dat alle meubels, kleuren en materialen nauwkeurig worden weergegeven, zodat je een goed beeld krijgt van hoe jouw interieur eruit zal zien. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, een gezellige woonkamer of een stijlvol kantoor, een 3D tekening geeft een realistisch beeld van hoe het uiteindelijke huis eruit zal zien. Op deze manier breng je architectuur tot leven en help het je om weloverwogen keuzes te maken bij het ontwerpen en inrichten van je droomhuis

Interieuradvies-Almere

Volg mij ook via

Stappen voor een 3D tekening Almere

• Zoomen of live. Koffie voor jou? In ieder geval een theetje voor mij!

• Jij verteld: Jouw dromen, verlangens  & wensen.

 

 

 

• We bepalen kleuren en materialen

• Maken een 3D moodboard

• Al blij? 

 

• Ik werk het plan 3D uit

• Jij gaat aan het werk met het plan.

• Resultaat: Een warm en persoonlijk interieur.

»

Jouw hart maakt weer een sprongetje!

Voordelen van het laten maken van een 3D tekening

Het geeft je ruimtelijk inzicht in de indeling en afmetingen van het huis. Je kunt precies zien hoe de verschillende ruimtes met elkaar verbonden zijn en hoeveel ruimte er is voor al je ideeën. Dus als je altijd al hebt gedroomd van het verplaatsen van muren of het vergroten van kamers, dan is dit je kans om het te visualiseren!

Het geeft een goede weergave van kleuren en materialen. Dit geeft een realistisch beeld van hoe het uiteindelijke huis eruit zal zien. Door het fotorealistisch (renderen) te maken kunnen we ervoor zorgen dat elk materiaal, zoals hout, steen of glas, tot in detail wordt weergegeven. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van hoe verschillende materialen zich tot elkaar verhouden en hoe ze passen bij de gewenste sfeer van het huis.

Naast materialen is ook het effect van licht van groot belang in een 3D tekening. Licht kan de sfeer en uitstraling van een ruimte volledig veranderen. Door gebruik te maken van realistische lichtbronnen in de 3D tekening, kunnen we laten zien hoe het natuurlijke licht door ramen valt en de ruimte verlicht. Daarnaast kunnen we ook de invloed van kunstmatige verlichting, zoals lampen en spots, simuleren. Op deze manier krijgt de klant een goed beeld van hoe de verlichting in het huis zal zijn en kan hij of zij weloverwogen keuzes maken over de plaatsing en het type verlichting.

Heb je nu nog brandende vragen? Stuur mij een bericht via onderstaand formulier, via WhatsApp of bel mij op 06 24750150

 

Liefs Cin

Na het plaatsen van een uitbouw, wilden we graag advies over hoe we de nieuwe ruimte het beste konden inrichten aan de hand van onze wensen.

Cindy heeft ons enorm geholpen met haar deskundigheid en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ze denkt mee over praktische zaken (we hebben 2 kleine kinderen) en zaken als lichtinval en leefgewoonten, maar heeft ook een goed kleurgevoel. Tevens heeft ze een neusje voor mooie spullen, waar ze vaak een betaalbaar alternatief voor aandraagt.

Daarnaast is ze een sprankelende, gezellige en benaderbare vrouw en kunnen we haar ter goede trouw aanraden aan een ieder die met zijn handen in het haar zit qua inrichten en styling!

Karin & Robert

Onlangs kocht ik samen met mijn vriend ons droomhuis op een perfecte locatie maar wat moest er veel gebeuren. Zeg maar gerust alles! Nu is een huis kopen al behoorlijk stressvol maar keuzes maken aangaande de inrichting daar ben je dag en nacht mee bezig. Je kiest een keuken, vloer en badkamer immers voor langere tijd. Ik zocht urenlang op Pinterest maar kwam er gewoon niet uit en toen was daar onze reddende engel Cindy. Samen hebben we gekeken naar de verschillende ruimtes en liet ik haar aan de hand van mijn pinterest moodboard zien wat we mooi vonden. Waar ik door een brei aan mogelijkheden door de bomen het bos niet meer zag, met als gevolg dat je alleen maar veilige keuzes maakt, kwam Cindy met een prachtige opzet voor de keuken, badkamer en vloer. Het is zo fijn om hulp te krijgen van iemand die simpelweg weet wat ze doet en de ervaring en het talent heeft voor het creëren van eenheid in je huis. Want hoe zorg je er bijvoorbeeld ook voor dat je je huidige spullen combineert met nieuwe aanwinsten zonder dat het een rommeltje wordt. Dus wil jij ook dat je huis een thuis wordt, aarzel dan niet en vraag hulp aan Cinta Styling.

Margriete

Cindy heeft ons enorm goed geholpen! Mijn man en ik vinden het lastig om keuzes te maken en houden van neutrale kleuren. Cindy heeft heel goed naar ons geluisterd en een mooi plan gemaakt inclusief shoppinglist waar we precies uit konden kiezen wat we mooi vinden. Daarna zijn we nog een keer samen op pad geweest voor de puntjes op de i en om oa gordijnen uit te zoeken. Heeeel erg blij met alle hulp die Cindy ons keer op keer gegeven geeft!

Jolanda & Nadin

15 + 10 =

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag