06 24750150 info@cintastyling.com

Interieuradvies babykamer Almere: Creëer een magische ruimte voor je kleintje

Waar loop jij tegen aan bij het inrichten van de babykamer? De periode van het zwanger zijn is vaak spannend. Of je nu voor de eerste keer ouders wordt of dat je dat al eerder hebt meegemaakt.

Het inrichten van een babykamer kan dan ook een leuke, maar ook uitdagende taak zijn. Een veelvoorkomend probleem waar veel ouders tegenaan lopen is het gebrek aan inspiratie. Het is lastig om te bepalen welke kleuren en stijlen het beste bij elkaar passen en de juiste sfeer creëren voor je kleintje.

 

Interieurontwerp babykamer Almere

Gelukkig kan ik je hierbij helpen. Als ervaren interieurontwerper sta ik klaar om je te begeleiden bij het maken van keuzes voor de inrichting van de babykamer. Door mijn expertise en creativiteit kan ik je voorzien van inspirerende ideeën en advies op maat.

Samen met jou ga ik aan de slag om een unieke en sfeervolle ruimte te creëren waar je kleintje zich veilig en geborgen voelt. Of je nu houdt van een rustige en neutrale uitstraling of juist van vrolijke kleuren en speelse elementen, ik zorg ervoor dat de babykamer perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Een plek waar jij en je kleintje zich helemaal thuis voelen.

Interieuradvies-Almere

Volg mij ook via

Stappen voor een magische babykamer

• Koffie voor jou? In ieder geval een theetje voor mij!

• Via zoom vertel je mij: Jouw dromen, verlangens  & wensen.

 

 

 

• We bepalen kleuren en materialen

• Maken een (3D) moodboard

• Al blij? 

 

• Ik werk het plan 2D uit

• Jij gaat aan het werk met het plan.

• Resultaat: Een magische babykamer

»

Jouw hart maakt weer een sprongetje!

Kleuradvies voor de babykamer

Het kiezen van de juiste kleuren voor de babykamer is essentieel voor een rustgevende en harmonieuze omgeving voor je kleintje.

Als interieurontwerper in Almere help ik je graag bij het kiezen van de perfecte kleuren voor de babykamer. Ik houdt rekening met factoren zoals de grootte van de kamer, de hoeveelheid natuurlijk licht en de gewenste sfeer.

Met het kleuradvies zorg ik ervoor dat de babykamer een veilige en gezellige plek wordt waar je kleintje zich geborgen voelt. Of je nu kiest voor zachte pasteltinten, levendige kleuren of neutrale tinten, wij helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Na afloop van het advies ontvang je alle inspiratie en concrete informatie uitgewerkt in een 2D (of 3D ) plattegrond. Zo kan je direct aan de slag met het advies en de babykamer helemaal persoonlijk en eigen maken. Wil je al vast lezen wat kleur doet in je interieur?  

Stuur mij een bericht via onderstaand formulier, via WhatsApp of bel mij op 06 24750150

 

Liefs Cin

Na het plaatsen van een uitbouw, wilden we graag advies over hoe we de nieuwe ruimte het beste konden inrichten aan de hand van onze wensen.

Cindy heeft ons enorm geholpen met haar deskundigheid en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ze denkt mee over praktische zaken (we hebben 2 kleine kinderen) en zaken als lichtinval en leefgewoonten, maar heeft ook een goed kleurgevoel. Tevens heeft ze een neusje voor mooie spullen, waar ze vaak een betaalbaar alternatief voor aandraagt.

Daarnaast is ze een sprankelende, gezellige en benaderbare vrouw en kunnen we haar ter goede trouw aanraden aan een ieder die met zijn handen in het haar zit qua inrichten en styling!

Karin & Robert

Onlangs kocht ik samen met mijn vriend ons droomhuis op een perfecte locatie maar wat moest er veel gebeuren. Zeg maar gerust alles! Nu is een huis kopen al behoorlijk stressvol maar keuzes maken aangaande de inrichting daar ben je dag en nacht mee bezig. Je kiest een keuken, vloer en badkamer immers voor langere tijd. Ik zocht urenlang op Pinterest maar kwam er gewoon niet uit en toen was daar onze reddende engel Cindy. Samen hebben we gekeken naar de verschillende ruimtes en liet ik haar aan de hand van mijn pinterest moodboard zien wat we mooi vonden. Waar ik door een brei aan mogelijkheden door de bomen het bos niet meer zag, met als gevolg dat je alleen maar veilige keuzes maakt, kwam Cindy met een prachtige opzet voor de keuken, badkamer en vloer. Het is zo fijn om hulp te krijgen van iemand die simpelweg weet wat ze doet en de ervaring en het talent heeft voor het creëren van eenheid in je huis. Want hoe zorg je er bijvoorbeeld ook voor dat je je huidige spullen combineert met nieuwe aanwinsten zonder dat het een rommeltje wordt. Dus wil jij ook dat je huis een thuis wordt, aarzel dan niet en vraag hulp aan Cinta Styling.

Margriete

Cindy heeft ons enorm goed geholpen! Mijn man en ik vinden het lastig om keuzes te maken en houden van neutrale kleuren. Cindy heeft heel goed naar ons geluisterd en een mooi plan gemaakt inclusief shoppinglist waar we precies uit konden kiezen wat we mooi vinden. Daarna zijn we nog een keer samen op pad geweest voor de puntjes op de i en om oa gordijnen uit te zoeken. Heeeel erg blij met alle hulp die Cindy ons keer op keer gegeven geeft!

Jolanda & Nadin

3 + 11 =

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag