06 24750150 info@cintastyling.com
foto van Cindy interieurstylist Almere

Op zoek naar interieuradvies nieuwbouwwoning Almere?

Ik Inspireer, help bij het maken van keuzes en ontzorg!

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht. Wat een fantastisch vooruitzicht! Je gaat nu nadenken hoe jullie nieuwe huis eruit gaat zien en hoe je jouw wensen kunt vervullen. Je laat je graag inspireren en bent op zoek naar een woning dat warmte en sfeer uitstraalt, waar je je kan ontspannen. Maar hoe maak je een keuze?

 

 

Keuzes bij het inrichten van een nieuwbouwhuis

Want welke kleur kies je voor de nieuwe keuken? Welke raambekleding kies je? Welke kleuren geef je door aan de schilder? Overweldigend, al die keuzes. Hoe weet je of je de juiste keuze maakt?

Met een interieurontwerp voorkom je losse, onsamenhangende keuzes, maar zullen er ook geen impulsieve aankopen zijn, die tot een miskoop kunnen leiden als ze niet bij de rest van het interieur passen.
Met behulp van een interieurstylist, kan je je nieuwbouw woning inrichten op basis van jouw persoonlijke smaak en wordt jouw huis een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid.

Hulp nodig bij het inrichten van je nieuwbouw woning?

Het inrichten van een nieuwbouw woning is een uitdagende klus. Je hebt nog geen idee hoe de lichtinval en sfeer van het huis zijn, maar je wil wel dat het warmte uitstraalt en vooral dat jouw persoonlijkheid daarin terug te vinden is. Daarom is het verstandig om hulp te zoeken bij het inrichten van je nieuwbouw woning. Een interieurstylist kan je hierbij helpen.

Laat je in een zo vroeg mogelijk stadium van de bouw adviseren. Zodat eventuele wijzigingen betreft licht en electra nog meegenomen kunnen worden in de bouw. Daarom is het handig om op tijd al na te denken over het indelings-en-verlichtingsplan. Waar wil je stopcontacten? En hoe wil je de opstelling van je keuken en de indeling van je badkamer? Bij het interieuradvies voor een nieuwbouwwoning kan ik je hierbij helpen.

Voor de juiste balans in je interieur is een doordacht plan erg handig. Hier kun je je aan vasthouden tijdens de uitvoering van alle werkzaamheden. Als dit plan ontbreekt, zie je al gauw door de bomen het bos niet meer.

Interieuradvies-Almere

Volg mij ook via

Stappen voor een interieuradvies van jouw nieuwbouwwoning

• Koffie voor jou? In ieder geval een theetje voor mij tijdens ons vrijblijvende gesprek!

• Jij verteld: Jouw dromen, verlangens  & wensen.

 

 

 

• Is er een wederzijdse klik?

• Jij ontvangt een Offerte

• Akkoord? 

 

• Ik ga aan het werk

• Jij gaat aan het werk met het plan.

• Resultaat: Een warm en persoonlijk interieur.

»

Jouw hart maakt weer een sprongetje!

Waarom zou je een interieurstylist voor jpuw nieuwbouwwoning inschakelen?

Interieur- en verbouwingskeuzes kunnen een onrustig gevoel geven als je er eigenlijk geen tijd voor hebt. Misschien heb je wel keuzestress als jij en je partner niet dezelfde interieursmaak hebben of als je uit al die mooie producten in de markt door de bomen het bos niet meer ziet.

Ik heb veel ervaring met het adviseren van klanten over de beste oplossingen voor de indeling van de woning, het toepassen van kleur en de woning echt een thuis te maken. Ben jij op zoek naar een interieurstylist in Almere die er voor zorgt dat de puntjes op de i staan én ontzorgt? Ik sta klaar om je te helpen bij het creëren van een prachtig en sfeervol huis.

 

Aan de hand van een vrijblijvende kennismakingsgesprek, maak ik een offerte. Om een goed advies te kunnen geven, vind ik het belangrijk dat er een klik is, van beiden kanten. En dat ik begrijp waar je naar op zoek bent. Wil je weten wat deze investering ongeveer kost?

Stuur mij een bericht via onderstaand formulier, via WhatsApp of bel mij op 06 24750150

 

Liefs Cin

1 + 9 =

Btw Nummer: NL001594218B60    –   Kamer van Koophandel: 71215670

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag