06 24750150 info@cintastyling.com
Interieuradvies-Almere

Interieuradvies nodig?

Ik Inspireer, help bij het maken van keuzes en ontzorg!

Na een dag werken kom je thuis in een huis waar je je niet thuis voelt. De muren zijn saai en kaal, er is nauwelijks kleur, de inrichting is onsamenhangend en mist gezelligheid. Je huis voelt gewoon niet jij, niet bijzonder en het heeft al helemaal geen ‘wauw’-effect! De grijze bank die jullie samen hebben gekocht, na een dag proef zitten bij Loods 5 is er één zoals bijna iedereen heeft en dus echt een miskoop, en daar baal je van want je bént niet zoals iedereen.

 

Saai en kleurloos interieur?

Enthousiast heb je op een dagje ‘leuke meubels snuffelen’ een écht Eames-stoeltje op de kop getikt, met eikenhouten onderstel en prachtige (maar uitgesproken) rode bekleding. Je zag het al staan in je woonkamer – maar het past eigenlijk niet in je interieur, en tot je verdriet staat jouw ‘signature furniture’ nu te verstoffen in de garage terwijl jij dagelijks bivakkeert in een weinig inspirerend ingerichte woonkamer. Je wilt wel, maar je krijgt dat interieur dat jouw smaak uitstraalt niet voor elkaar

Hulp nodig bij het inrichten van je  woning?

Het inrichten van je huis is een uitdagende klus. Je hebt  geen idee hoe de lichtinval en sfeer van het huis zijn, maar je wil wel dat het warmte uitstraalt en vooral dat jouw persoonlijkheid daarin terug te vinden is. Daarom is het verstandig om hulp te zoeken bij het inrichten van je nieuwbouw woning. Een interieurstylist kan je hierbij helpen.

Laat je in een zo vroeg mogelijk stadium van de bouw adviseren. Zodat eventuele wijzigingen betreft licht en electra nog meegenomen kunnen worden in de bouw. Daarom is het handig om op tijd al na te denken over het indelings-en-verlichtingsplan. Waar wil je stopcontacten? En hoe wil je de opstelling van je keuken en de indeling van je badkamer? Bij het interieuradvies voor een nieuwbouwwoning kan ik je hierbij helpen.

Voor de juiste balans in je interieur is een doordacht plan erg handig. Hier kun je je aan vasthouden tijdens de uitvoering van alle werkzaamheden. Als dit plan ontbreekt, zie je al gauw door de bomen het bos niet meer.

Interieuradvies-Almere

Volg mij ook via

Stappen voor een interieuradvies van jouw woning

• Koffie voor jou? In ieder geval een theetje voor mij tijdens onze zoom sessie. 

• Jij verteld: Jouw dromen, verlangens  & wensen.

 

 

 

• Is er een wederzijdse klik?

• Jij ontvangt een Offerte

• Akkoord? 

 

• Ik ga aan het werk

• Jij gaat aan het werk met het plan.

• Resultaat: Een warm en persoonlijk interieur.

»

Jouw hart maakt weer een sprongetje!

Waarom zou je een interieurstylist voor jpuw woning inschakelen?

Interieur- en verbouwingskeuzes kunnen een onrustig gevoel geven als je er eigenlijk geen tijd voor hebt. Misschien heb je wel keuzestress als jij en je partner niet dezelfde interieursmaak hebben of als je uit al die mooie producten in de markt door de bomen het bos niet meer ziet.

Ik heb veel ervaring met het adviseren van klanten over de beste oplossingen voor de indeling van de woning, het toepassen van kleur en de woning echt een thuis te maken. Ben jij op zoek naar een interieurstylist die er voor zorgt dat de puntjes op de i staan én ontzorgt? Ik sta klaar om je te helpen bij het creëren van een prachtig en sfeervol huis.

 

Aan de hand van een vrijblijvende kennismakingsgesprek, maak ik een offerte. Om een goed advies te kunnen geven, vind ik het belangrijk dat er een klik is, van beiden kanten. En dat ik begrijp waar je naar op zoek bent. Wil je weten wat deze investering ongeveer kost?

Stuur mij een bericht via onderstaand formulier, via WhatsApp of bel mij op 06 24750150

 

Liefs Cin

11 + 13 =

Btw Nummer: NL001594218B60    –   Kamer van Koophandel: 71215670

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag