06 24750150 info@cintastyling.com

Op zoek naar interieuradvies Almere?

Interieur stylist Almere

Wat zijn je dromen en wensen? Dat is wat ik wil weten als Interieur Stylist bij het inrichten van jouw huis? Ik wil graag een interieur creëren dat bij je past en waar je blij van wordt. Dat jouw hart weer een sprongetje maakt als je thuis komt!

Kom je er niet uit welke kleur mooi is op dat ene muurtje? Wil je een bijzondere babykamer of eindelijk die fijne werkplek?  Een mini make-over of hulp bij een complete verbouwing. Graag inspireer, adviseer en begeleid ik je hierin. Met nieuw en/of bestaand meubilair. Ik neem jou een zorg uit handen!

Persoonlijk interieuradvies Almere

Hoe werkt een persoonlijk interieuradvies? Ik kom bij je thuis en je vertelt mij al je wensen en dromen. Hoe ziet jouw ideale dag thuis er uit? Welke woonstijl spreekt je aan? Voor welke ruimte in huis wil je advies? Gaan we voor alles nieuw, of zijn er meubelstukken waar je heel blij mee bent? (Dit maakt een interieur vaak wel persoonlijk). Waar gaat het precies verkeerd in het realiseren van je droomhuis? Samen komen we tot een warm en persoonlijk interieur en een mooi geheel.

Aan de hand van dit vrijblijvende kennismakingsgesprek, maak ik een offerte. Om een goed advies te kunnen geven, vind ik het belangrijk dat er een klik is, van beiden kanten. En dat ik begrijp waar je naar op zoek bent.

Stuur mij een bericht via onderstaand formulier, via WhatsApp of bel mij op!

Stappen voor een interieuradvies in Almere

• Koffie voor jou? In ieder geval thee voor mij!

• Jouw dromen & wensen.

 

 

 

• Is er een wederzijdse klik?

• Offerte

• Ik ga aan het werk

• Jij gaat aan het werk

• Een warm en persoonlijk interieur.

»

Jouw hart maakt weer een sprongetje!

foto van Cindy interieurstylist Almere

Advies van een ervaren interieur adviseur Almere?

Wat kan je nu precies verwachten van een interieuradvies van mij en hoe doe ik dat?

Bij het inrichten van een interieur let ik op balans en harmonie. Als je thuis bent wil je graag rust en warmte ervaren. Dit creëer je door met een kleurenpalet te werken en deze op de juiste manier te verdelen over de ruimte. Dus ook een heel kleurrijk palet kan rustgevend zijn. Om te zorgen dat de ruimte diepte krijgt en spannender wordt, maak je gebruik van verschillende structuren, materialen en prints. Dit doe je d.m.v. stoffering, behang en accessoires.

Jouw interieur is een weerspiegeling van wie je bent! Dus om het echt persoonlijk te maken zijn juist die foto’s van die mooie reis, de souvenirs of dat erfstuk van oma van belang.

Al deze ingrediënten samen zorgen er voor dat jij in een warm en sfeervol huis woont, waar je die rust ervaart.

1 + 1 =

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag