06 24750150 info@cintastyling.com

Op zoek naar interieuradvies Almere?

Interieur stylist Almere

Droom jij daar van? Een gezellig huis waar je je kan ontspannen, waar je vrienden en familie met trots ontvangt. Niet 13 in een dozijn en vol met kleur en persoonlijke herinneringen.

Je partner en jij zijn al een tijd aan het bakkeleien over welke kleur er op die wand moet. Ieder vrij weekend slepen jullie je weer naar een meubel zaak en uren lang struin je het internet af naar die perfecte lamp. Er komt niks concreets uit, behalve irritatie naar elkaar.

Het opnieuw inrichten van je woning kan stressvol zijn, zoveel keuzes en mogelijkheden en het budget is ook niet eindeloos. 

Graag inspireer, adviseer en begeleid ik je hierin. Met nieuw en/of bestaand meubilair. 

Persoonlijk interieuradvies Almere

Hoe werkt een persoonlijk interieuradvies? Ik kom bij je thuis en je vertelt mij al je wensen en dromen. Hoe ziet jouw ideale dag thuis er uit? Welke woonstijl spreekt je aan? Voor welke ruimte in huis wil je advies? Gaan we voor alles nieuw, of zijn er meubelstukken waar je heel blij mee bent? (Dit maakt een interieur vaak wel persoonlijk). Waar gaat het precies verkeerd in het realiseren van je droomhuis? Samen komen we tot een warm en persoonlijk interieur en een mooi geheel.

Aan de hand van een vrijblijvende kennismakingsgesprek, maak ik een offerte. Om een goed advies te kunnen geven, vind ik het belangrijk dat er een klik is, van beiden kanten. En dat ik begrijp waar je naar op zoek bent.

Stuur mij een bericht via onderstaand formulier, via WhatsApp of bel mij op!

Stappen voor een interieuradvies in Almere

• Online of telefonisch kletsen we over jouw dromen en wensen.

• Koffie voor jou? In ieder geval thee voor mij!

 

 

 

• Is er een wederzijdse klik?

• Offerte

• Ik ga aan het werk

• Jij gaat aan het werk

• Een warm en persoonlijk interieur.

»

Jouw hart maakt weer een sprongetje!

foto van Cindy interieurstylist Almere

Advies van een ervaren interieur adviseur Almere?

Wat kan je nu precies verwachten van een interieuradvies van mij en hoe doe ik dat?

Bij het inrichten van een interieur let ik op balans en harmonie. Als je thuis bent wil je graag rust en warmte ervaren. Dit creëer je door met een kleurenpalet te werken en deze op de juiste manier te verdelen over de ruimte. Dus ook een heel kleurrijk palet kan rustgevend zijn. Om te zorgen dat de ruimte diepte krijgt en spannender wordt, maak je gebruik van verschillende structuren, materialen en prints. Dit doe je d.m.v. stoffering, behang en accessoires.

Jouw interieur is een weerspiegeling van wie je bent! Dus om het echt persoonlijk te maken zijn juist die foto’s van die mooie reis, de souvenirs of dat erfstuk van oma van belang.

Al deze ingrediënten samen zorgen er voor dat jij in een warm en sfeervol huis woont, waar je die rust ervaart.

5 + 8 =

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag