06 24750150 info@cintastyling.com
foto van Cindy interieurstylist Almere

Interieuradvies Huizen nodig?

Ik Inspireer, help bij het maken van keuzes en ontzorg!

Voor de juiste balans in je interieur is een doordacht plan nodig. Hier kun je je aan vasthouden tijdens de uitvoering van alle werkzaamheden. Anders zie je al gauw door de bomen het bos niet meer. Een duidelijk interieurplan voorkomt impulsieve aankopen die tot een miskoop kunnen leiden als ze niet bij jou of het huis passen.

Op zoek naar een interieurstylist Huizen?

Als je op zoek bent naar een interieurstylist, dan ben je aan het juiste adres. Een interieurstylist kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes voor je huis. Kom je er niet uit welke kleur mooi is op dat ene muurtje? Wil je een bijzondere babykamer of eindelijk die fijne werkplek? Of misschien een mini make-over of hulp bij een complete verbouwing? Ik sta klaar om jou te helpen met al je vragen en om je te inspireren met nieuw en/of bestaand meubilair. Een interieur adviseur neemt jou een zorg uit handen, zodat je je huis kunt inrichten zoals je het graag wilt. Je kunt erop vertrouwen dat je met onze interieuradviseur in Huizen een prachtige en functionele ruimte creëert.

Als interieur adviseur Huizen kom ik graag bij je thuis. Graag inspireer, adviseer en begeleid ik je hierin. Met nieuw en/of bestaand meubilair. Ik neem jou een zorg uit handen!

Interieuradvies-Almere

Volg mij ook via

Stappen voor een interieuradvies in Huizen

• Koffie voor jou? In ieder geval een theetje voor mij!

• Jij verteld: Jouw dromen, verlangens  & wensen.

 

 

 

• Is er een wederzijdse klik?

• Jij ontvangt een Offerte

• Akkoord? 

 

• Ik ga aan het werk

• Jij gaat aan het werk met het plan.

• Resultaat: Een warm en persoonlijk interieur.

»

Jouw hart maakt weer een sprongetje!

Hoe werkt een persoonlijk interieuradvies Huizen?

Hoe werkt een persoonlijk interieuradvies? Wat is jouw ideale dag thuis? Welke woonstijl spreekt je aan? Wat is het doel van de ruimte waar je advies over wil? Gaan we voor alles nieuw of zijn er meubelstukken waar je heel blij mee bent? Al deze vragen helpen ons om een warm en persoonlijk interieur te creëren dat bij jou past. 

Na het kennismakingsgesprek maak ik een offerte op maat. Ik vind het belangrijk dat er een klik is tussen ons, zodat ik begrijp wat je precies zoekt. Zo help ik je met het realiseren van je droomhuis!  Wil je weten wat deze investering ongeveer kost?

Stuur mij een bericht via onderstaand formulier, via WhatsApp of bel mij op 06 24750150

 

Liefs Cin

Na het plaatsen van een uitbouw, wilden we graag advies over hoe we de nieuwe ruimte het beste konden inrichten aan de hand van onze wensen.

Cindy heeft ons enorm geholpen met haar deskundigheid en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ze denkt mee over praktische zaken (we hebben 2 kleine kinderen) en zaken als lichtinval en leefgewoonten, maar heeft ook een goed kleurgevoel. Tevens heeft ze een neusje voor mooie spullen, waar ze vaak een betaalbaar alternatief voor aandraagt.

Daarnaast is ze een sprankelende, gezellige en benaderbare vrouw en kunnen we haar ter goede trouw aanraden aan een ieder die met zijn handen in het haar zit qua inrichten en styling!

Karin & Robert

Onlangs kocht ik samen met mijn vriend ons droomhuis op een perfecte locatie maar wat moest er veel gebeuren. Zeg maar gerust alles! Nu is een huis kopen al behoorlijk stressvol maar keuzes maken aangaande de inrichting daar ben je dag en nacht mee bezig. Je kiest een keuken, vloer en badkamer immers voor langere tijd. Ik zocht urenlang op Pinterest maar kwam er gewoon niet uit en toen was daar onze reddende engel Cindy. Samen hebben we gekeken naar de verschillende ruimtes en liet ik haar aan de hand van mijn pinterest moodboard zien wat we mooi vonden. Waar ik door een brei aan mogelijkheden door de bomen het bos niet meer zag, met als gevolg dat je alleen maar veilige keuzes maakt, kwam Cindy met een prachtige opzet voor de keuken, badkamer en vloer. Het is zo fijn om hulp te krijgen van iemand die simpelweg weet wat ze doet en de ervaring en het talent heeft voor het creëren van eenheid in je huis. Want hoe zorg je er bijvoorbeeld ook voor dat je je huidige spullen combineert met nieuwe aanwinsten zonder dat het een rommeltje wordt. Dus wil jij ook dat je huis een thuis wordt, aarzel dan niet en vraag hulp aan Cinta Styling.

Margriete

Cindy heeft ons enorm goed geholpen! Mijn man en ik vinden het lastig om keuzes te maken en houden van neutrale kleuren. Cindy heeft heel goed naar ons geluisterd en een mooi plan gemaakt inclusief shoppinglist waar we precies uit konden kiezen wat we mooi vinden. Daarna zijn we nog een keer samen op pad geweest voor de puntjes op de i en om oa gordijnen uit te zoeken. Heeeel erg blij met alle hulp die Cindy ons keer op keer gegeven geeft!

Jolanda & Nadin

15 + 15 =

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag