06 24750150 info@cintastyling.com
foto van Cindy interieurstylist Almere

Op zoek naar een interieurstylist Lelystad?

Ik Inspireer, help bij het maken van keuzes en ontzorg!

Wat zijn je dromen en wensen? Dat is wat ik belangrijk vind als Interieur Stylist bij het inrichten van jouw huis. Ik wil graag een interieur creëren dat bij je past en waar je blij van wordt. Dat jouw hart weer een sprongetje maakt als je thuis komt!

Interieuradvies Lelystad: waar help ik je mee?

Kom je er niet uit welke kleur mooi is op dat ene muurtje? Wil je een bijzondere babykamer of eindelijk die fijne werkplek?  Een mini make-over of hulp bij een complete verbouwing.

Als interieur adviseur Lelystad kom ik graag bij je thuis. Graag inspireer, adviseer en begeleid ik je hierin. Met nieuw en/of bestaand meubilair. Ik neem jou een zorg uit handen!

Interieuradvies-Almere

Volg mij ook via

Stappen voor een interieuradvies in Lelystad

• Koffie voor jou? In ieder geval een theetje voor mij!

• Jij verteld: Jouw dromen, verlangens  & wensen.

 

 

 

• Is er een wederzijdse klik?

• Jij ontvangt een Offerte

• Akkoord? 

 

• Ik ga aan het werk

• Jij gaat aan het werk met het plan.

• Resultaat: Een warm en persoonlijk interieur.

»

Jouw hart maakt weer een sprongetje!

Wil je graag een persoonlijk interieuradvies Lelystad?

Hoe werkt een persoonlijk interieuradvies? Ik kom bij je thuis en je vertelt mij al je wensen en dromen. Hoe ziet jouw ideale dag thuis er uit? Welke woonstijl spreekt je aan? Voor welke ruimte in huis wil je advies? Gaan we voor alles nieuw, of zijn er meubelstukken waar je heel blij mee bent? (Dit maakt een interieur vaak wel persoonlijk). Waar gaat het precies verkeerd in het realiseren van je droomhuis? Samen komen we tot een warm en persoonlijk interieur en een mooi geheel.

Aan de hand van dit vrijblijvende kennismakingsgesprek, maak ik een offerte. Om een goed advies te kunnen geven, vind ik het belangrijk dat er een klik is, van beiden kanten. En dat ik begrijp waar je naar op zoek bent. Wil je weten wat deze investering ongeveer kost?

Stuur mij een bericht via onderstaand formulier, via WhatsApp of bel mij op 06 24750150

 

Liefs Cin

Na het plaatsen van een uitbouw, wilden we graag advies over hoe we de nieuwe ruimte het beste konden inrichten aan de hand van onze wensen.

Cindy heeft ons enorm geholpen met haar deskundigheid en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ze denkt mee over praktische zaken (we hebben 2 kleine kinderen) en zaken als lichtinval en leefgewoonten, maar heeft ook een goed kleurgevoel. Tevens heeft ze een neusje voor mooie spullen, waar ze vaak een betaalbaar alternatief voor aandraagt.

Daarnaast is ze een sprankelende, gezellige en benaderbare vrouw en kunnen we haar ter goede trouw aanraden aan een ieder die met zijn handen in het haar zit qua inrichten en styling!

Karin & Robert

Onlangs kocht ik samen met mijn vriend ons droomhuis op een perfecte locatie maar wat moest er veel gebeuren. Zeg maar gerust alles! Nu is een huis kopen al behoorlijk stressvol maar keuzes maken aangaande de inrichting daar ben je dag en nacht mee bezig. Je kiest een keuken, vloer en badkamer immers voor langere tijd. Ik zocht urenlang op Pinterest maar kwam er gewoon niet uit en toen was daar onze reddende engel Cindy. Samen hebben we gekeken naar de verschillende ruimtes en liet ik haar aan de hand van mijn pinterest moodboard zien wat we mooi vonden. Waar ik door een brei aan mogelijkheden door de bomen het bos niet meer zag, met als gevolg dat je alleen maar veilige keuzes maakt, kwam Cindy met een prachtige opzet voor de keuken, badkamer en vloer. Het is zo fijn om hulp te krijgen van iemand die simpelweg weet wat ze doet en de ervaring en het talent heeft voor het creëren van eenheid in je huis. Want hoe zorg je er bijvoorbeeld ook voor dat je je huidige spullen combineert met nieuwe aanwinsten zonder dat het een rommeltje wordt. Dus wil jij ook dat je huis een thuis wordt, aarzel dan niet en vraag hulp aan Cinta Styling.

Margriete

Cindy heeft ons enorm goed geholpen! Mijn man en ik vinden het lastig om keuzes te maken en houden van neutrale kleuren. Cindy heeft heel goed naar ons geluisterd en een mooi plan gemaakt inclusief shoppinglist waar we precies uit konden kiezen wat we mooi vinden. Daarna zijn we nog een keer samen op pad geweest voor de puntjes op de i en om oa gordijnen uit te zoeken. Heeeel erg blij met alle hulp die Cindy ons keer op keer gegeven geeft!

Jolanda & Nadin

9 + 12 =

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag