06 24750150 info@cintastyling.com
foto van Cindy interieurstylist Almere

Interieurstylist Zeewolde?

Je droomt van een interieur dat helemaal bij jou past, waar je jezelf helemaal thuis voelt en jouw unieke stijl en smaak laat zien?

Een huis met het ‘wauw’-effect

Een plek voor al je persoonlijke schatten

Een kleurrijk en gezellig interieur

Interieurstylist Zeewolde: waar kan ik je mee helpen?

Je hebt de leeftijd van veertig jaar bereikt, bent sociaal ingesteld, hebt veel van de wereld gezien en geniet van cocktailavonden met vriendinnen. Je woont met je gezin in een mooi huis in een aangename stad. Hoewel jullie woning goed verzorgd en opgeruimd is, voelt het niet als jouw ideale thuis. Het voelt allemaal wat alledaags, terwijl je verlangt naar een huis dat kleurrijk, uniek en een echte weerspiegeling van jou is. Eerdere pogingen met behang en accessoires hebben niet het gewenste effect gehad.

Interieuradvies-Almere

Volg mij ook via

Wil je een persoonlijk interieuradvies Zeewolde?

Je hebt de hele dag besteed aan het verzamelen van de heerlijkste ingrediënten: olijven van de Turkse kraam op de markt, een voortreffelijk kaasplankje van de kaasboer. Na een uitgebreide kooksessie is je huis gevuld met de geur van mediterrane gerechten. Je geniet volop. Maar dan komen Nathalie en Jason binnen, en Nathalie merkt op: “Hé, die gordijnen heeft mijn schoonzus ook.” Dat is een domper! Je wilt niet vergeleken worden met Nathalie’s saaie schoonzus. Die doorsnee kant-en-klaar gordijnen hangen er al jaren, simpelweg omdat er iets voor de ramen moet zijn en je nooit kunt kiezen uit het overweldigende aanbod.

Bij het opruimen op zolder stuit je op het kastje van je oma. Het brengt herinneringen terug aan de gezellige logeerpartijen bij haar toen je nog een kind was. In dat kastje bewaarde oma haar sieraden, die je altijd met bewondering bekeek als je samen was. Je zou het kastje graag een prominente plek beneden geven, maar je weet niet precies hoe, dus blijft het op zolder staan. En dat terwijl het een van de weinige meubelstukken is die je echt vreugde brengt.

Sinds jullie daar wonen, kijk je al tegen die witte muren aan. Je hebt meerdere pogingen gedaan om bij de bouwmarkt een mooie kleur uit te kiezen. Iedere keer kom je weer thuis met een verzameling kleurstalen. Uiteindelijk heb je maar een kleurtje gekozen en een wandje geschilderd. Het is het niet. De kleur past niet bij de rest van de meubels en is eigenlijk nog flets ook! Je voelt je eigenlijk nog minder thuis in je eigen huis dan daarvoor.

Bij die tempel op Bali heb je dat mooie masker gekocht. Je wandelde door het regenwoud toen de  kunstenaar je aansprak en je zijn werk liet zien. Het houtsnijwerk en de kleuren spraken je meteen aan. De details van zijn vakmanschap zorgden ervoor dat je op slag verliefd was. Je zag het al helemaal aan je muur hangen – of misschien toch op een kastje staan, op ooghoogte? Helemaal jóuw sfeer en stijl, zo’n persoonlijke ambachtelijke noot! Maar toen je thuiskwam zag je weer hoe gewoontjes en standaard je huis eigenlijk is ingericht. Het masker lijkt er niet bij te passen en ligt nog steeds in bubbeltjesplastic in de kast.

Stappen voor een interieuradvies in Zeewolde

• Online date: koffie voor jou? In ieder geval een theetje voor mij!

• Jij verteld: Jouw dromen, verlangens  & wensen.

 

 

 

• Is er een wederzijdse klik?

• Jij ontvangt een Offerte

• Akkoord? 

 

• Ik ga aan het werk

• Jij gaat aan het werk met het plan.

• Resultaat: Een warm en persoonlijk interieur.

»

Jouw hart maakt weer een sprongetje!

Wil je graag een persoonlijk interieuradvies Zeewolde?

Het is tijd voor verandering! Zeg vaarwel tegen het saaie, kleurloze interieur. Als je nu geen actie onderneemt, blijf je staren naar die witte muren en wordt dat kastje van oma er niet mooier op op die vochtige zolder. Je wilt voorkomen dat je zo ongelukkig wordt dat je niemand meer uitnodigt omdat je huis niet als thuis voelt.

Wil jij dat huis vol kleur en persoonlijke herinneringen waar je met trots vrienden uitnodigt? Kies jij eindelijk voor dat huis dat echt bij je past? Plan een afspraak dan help ik je daar bij.

Aan de hand van een vrijblijvende kennismakingsgesprek, maak ik een offerte. Om een goed advies te kunnen geven, vind ik het belangrijk dat er een klik is, van beiden kanten. En dat ik begrijp waar je naar op zoek bent. Wil je weten wat deze investering ongeveer kost?

Stuur mij een bericht via onderstaand formulier, via WhatsApp of bel mij op 06 24750150

 

Liefs Cin

Na het plaatsen van een uitbouw, wilden we graag advies over hoe we de nieuwe ruimte het beste konden inrichten aan de hand van onze wensen.

Cindy heeft ons enorm geholpen met haar deskundigheid en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ze denkt mee over praktische zaken (we hebben 2 kleine kinderen) en zaken als lichtinval en leefgewoonten, maar heeft ook een goed kleurgevoel. Tevens heeft ze een neusje voor mooie spullen, waar ze vaak een betaalbaar alternatief voor aandraagt.

Daarnaast is ze een sprankelende, gezellige en benaderbare vrouw en kunnen we haar ter goede trouw aanraden aan een ieder die met zijn handen in het haar zit qua inrichten en styling!

Karin & Robert

Onlangs kocht ik samen met mijn vriend ons droomhuis op een perfecte locatie maar wat moest er veel gebeuren. Zeg maar gerust alles! Nu is een huis kopen al behoorlijk stressvol maar keuzes maken aangaande de inrichting daar ben je dag en nacht mee bezig. Je kiest een keuken, vloer en badkamer immers voor langere tijd. Ik zocht urenlang op Pinterest maar kwam er gewoon niet uit en toen was daar onze reddende engel Cindy. Samen hebben we gekeken naar de verschillende ruimtes en liet ik haar aan de hand van mijn pinterest moodboard zien wat we mooi vonden. Waar ik door een brei aan mogelijkheden door de bomen het bos niet meer zag, met als gevolg dat je alleen maar veilige keuzes maakt, kwam Cindy met een prachtige opzet voor de keuken, badkamer en vloer. Het is zo fijn om hulp te krijgen van iemand die simpelweg weet wat ze doet en de ervaring en het talent heeft voor het creëren van eenheid in je huis. Want hoe zorg je er bijvoorbeeld ook voor dat je je huidige spullen combineert met nieuwe aanwinsten zonder dat het een rommeltje wordt. Dus wil jij ook dat je huis een thuis wordt, aarzel dan niet en vraag hulp aan Cinta Styling.

Margriete

Cindy heeft ons enorm goed geholpen! Mijn man en ik vinden het lastig om keuzes te maken en houden van neutrale kleuren. Cindy heeft heel goed naar ons geluisterd en een mooi plan gemaakt inclusief shoppinglist waar we precies uit konden kiezen wat we mooi vinden. Daarna zijn we nog een keer samen op pad geweest voor de puntjes op de i en om oa gordijnen uit te zoeken. Heeeel erg blij met alle hulp die Cindy ons keer op keer gegeven geeft!

Jolanda & Nadin

2 + 13 =

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag