06 24750150 info@cintastyling.com
foto van Cindy interieurstylist Almere

Kleuradvies aan huis

Inspiratie & praktische tips
3d moodboard
Kleuren & materialenplan 

Het hebben van een sfeervol interieur is belangrijk voor veel mensen, maar het kan lastig zijn om de juiste kleuren te kiezen. Je interieur is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en wensen. Of je nu houdt van een rustige Scandinavische woonstijl, een warm interieur met wereldse invloeden of een modern interieur met industriële elementen, het is allemaal mogelijk. Samen gaan we op zoek naar de juiste mix van kleuren, materialen en meubels om zo tot een geheel te komen dat perfect aansluit bij jouw wensen. Met een interieuradvies op maat creëren we samen jouw eigen unieke woonstijl die helemaal bij jou past.

kleuradvies interieur stylist Almere

Een kleuradvies van een interieur stylist kan veel voordelen bieden voor jouw huis. Allereerst zorgt het voor eenheid en balans in het interieur. Door de juiste kleuren te kiezen, kan een ruimte optisch vergroot of verkleind worden. Ook kan een kleuradvies helpen bij het creëren van de gewenste sfeer. Daarnaast  houd ik rekening met de lichtinval en de functie van de ruimte bij het kiezen van kleuren.

Dit alles zorgt ervoor dat jouw huis er niet alleen mooier uitziet, maar ook praktischer en comfortabeler wordt. Een bijkomend voordeel is dat je tijd en geld bespaart doordat je niet zelf hoeft te experimenteren met kleuren en materialen. Kortom, een kleuradvies van een interieur stylist is een investering die zichzelf terugverdient.

Interieuradvies-Almere

Volg mij ook via

Stappen voor een kleuradvies aan huis

• Koffie voor jou? In ieder geval een theetje voor mij!

• Jij verteld: Jouw dromen, verlangens  & wensen.

 

 

 

• We bepalen kleuren en materialen

• Maken een 3D moodboard

• Al blij? 

 

• Ik werk het plan 2D uit

• Jij gaat aan het werk met het plan.

• Resultaat: Een warm en persoonlijk interieur.

»

Jouw hart maakt weer een sprongetje!

Hoe werkt een

kleuradvies op maat?

Tijdens het kleuradvies kom ik bij jou thuis langs om al jouw vragen te beantwoorden. In 2,5 uur worden jouw wensen besproken met de focus op kleur en materialen. Of je nou op zoek bent naar de juiste basiskleur voor de muren, of een accentkleur voor de bank, ik help je hier mee.

We maken samen een 3D moodboard. Dit geeft je een beeld van welke kleuren en materialen het beste passen in jouw nieuwe interieur. We kijken hierbij niet alleen naar de kleurkeuze voor de muren, maar ook naar de vloeren en meubels.

Na afloop van het advies ontvang je alle inspiratie en concrete informatie uitgewerkt in een 2D plattegrond. Zo kan je direct aan de slag met het advies en jouw interieur helemaal persoonlijk en eigen maken. Wil je al vast lezen wat kleur doet in je interieur? De kosten van dit advies zijn €250 binnen Almere. Als je verder weg woont, informeer dan over de mogelijkheden.

Stuur mij een bericht via onderstaand formulier, via WhatsApp of bel mij op 06 24750150

 

Liefs Cin

Na het plaatsen van een uitbouw, wilden we graag advies over hoe we de nieuwe ruimte het beste konden inrichten aan de hand van onze wensen.

Cindy heeft ons enorm geholpen met haar deskundigheid en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ze denkt mee over praktische zaken (we hebben 2 kleine kinderen) en zaken als lichtinval en leefgewoonten, maar heeft ook een goed kleurgevoel. Tevens heeft ze een neusje voor mooie spullen, waar ze vaak een betaalbaar alternatief voor aandraagt.

Daarnaast is ze een sprankelende, gezellige en benaderbare vrouw en kunnen we haar ter goede trouw aanraden aan een ieder die met zijn handen in het haar zit qua inrichten en styling!

Karin & Robert

Onlangs kocht ik samen met mijn vriend ons droomhuis op een perfecte locatie maar wat moest er veel gebeuren. Zeg maar gerust alles! Nu is een huis kopen al behoorlijk stressvol maar keuzes maken aangaande de inrichting daar ben je dag en nacht mee bezig. Je kiest een keuken, vloer en badkamer immers voor langere tijd. Ik zocht urenlang op Pinterest maar kwam er gewoon niet uit en toen was daar onze reddende engel Cindy. Samen hebben we gekeken naar de verschillende ruimtes en liet ik haar aan de hand van mijn pinterest moodboard zien wat we mooi vonden. Waar ik door een brei aan mogelijkheden door de bomen het bos niet meer zag, met als gevolg dat je alleen maar veilige keuzes maakt, kwam Cindy met een prachtige opzet voor de keuken, badkamer en vloer. Het is zo fijn om hulp te krijgen van iemand die simpelweg weet wat ze doet en de ervaring en het talent heeft voor het creëren van eenheid in je huis. Want hoe zorg je er bijvoorbeeld ook voor dat je je huidige spullen combineert met nieuwe aanwinsten zonder dat het een rommeltje wordt. Dus wil jij ook dat je huis een thuis wordt, aarzel dan niet en vraag hulp aan Cinta Styling.

Margriete

Cindy heeft ons enorm goed geholpen! Mijn man en ik vinden het lastig om keuzes te maken en houden van neutrale kleuren. Cindy heeft heel goed naar ons geluisterd en een mooi plan gemaakt inclusief shoppinglist waar we precies uit konden kiezen wat we mooi vinden. Daarna zijn we nog een keer samen op pad geweest voor de puntjes op de i en om oa gordijnen uit te zoeken. Heeeel erg blij met alle hulp die Cindy ons keer op keer gegeven geeft!

Jolanda & Nadin

4 + 6 =

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag