06 24750150 info@cintastyling.com
foto van Cindy interieurstylist Almere

Wie ben ik?

Mijn naam is Cindy geboren in Amsterdam en getogen in Almere. Samen met mijn man, 2 puberzonen Kai & Finn en onze labrador Teddy woon ik daar nog steeds.
In mijn vrije tijd maak ik sieraden (Cinta Accessories), kook ik graag en ga ik het allerliefst op pad met vriendinnen en familie voor een borrel of avontuur. Ik vind het heerlijk om te reizen, andere landen te bezoeken en mij een beetje onder te dompelen in een andere cultuur. Maar ook van een boek op de bank, kan ik intens genieten. Van mij mag je altijd verwachten dat ik oprecht ben, kritisch en hard werk. Ik probeer zo veel mogelijk naar mijn gevoel te luisteren en dat te onderbouwen zonder dat het zweverig is of willekeur.

Hoe het begon

Als klein meisje veranderde ik mijn kamer met regelmaat en naaide ik jurkjes voor mijn Barbies. Op mijn 15e  begon ik met een bijbaantje in de bloemen waar ik leerde bloemschikken en ben ik na de middelbare school via de Modeacademie, uiteindelijk afgestudeerd als Grafisch Vormgever. Inmiddels ben ik al ruim 20 jaar werkzaam binnen de retail en (interieur) styling en dat is dan ook precies waar mijn hart sneller van gaat kloppen.
Ik heb voor fantastische bedrijven mogen werken, van grote warenhuizen als IKEA, V&D en de Woonexpress tot aan mooie merken als Urban Nature Culture en Bruna. Bij deze bedrijven was ik bezig met het trainen en coachen van VM-teams, het schrijven van Visual Merchandise manuals en het ontwikkelen van A tot Z van winkelconcepten en beurzen.

Doordat ik goed aanvoel wat mensen mooi vinden werd mij door vrienden en familie met grote regelmaat advies gevraagd bij het inrichten van hun huis. En omdat Ik het heerlijk vind om afwisseling te hebben in mijn werkzaamheden heb ik in 2018 besloten om voor mijzelf te beginnen. Op deze manier kan ik mijn passie voor retail, interieur en styling over brengen aan verschillende bedrijven en particulieren en er voor zorgen dat het plaatje klopt.

Cinta betekent in het bahasa “met liefde”, en dat is precies hoe ik te werk ga. 

 

Liefs Cin

5 + 14 =

Btw Nummer: NL001594218B60    –   Kamer van Koophandel: 71215670

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag