06 24750150 info@cintastyling.com
foto van Cindy interieurstylist Almere

Wie ben ik?

Ik ben Cindy  -ook wel Cin-  en je bent hier omdat je nieuwsgierig bent naar wie ik ben. Dat zal ik je vertellen. 😉

In het kort want is het nogal wat; Sinds ik voeten op deze aarde zette was ik bezig met creëren. Ik tekende de mooiste tekeningen, naaide kleertjes voor mijn Barbies en richtte mijn kamer in volgens de ideeën van de kleurrijke Memphis groep. Het was dan ook logisch dat ik creatieve opleidingen volgden. De banen die ik kreeg waren altijd gericht op inrichting, presentatie en styling, van warenhuizen tot beurzen, van het opleiden van collega’s tot photoshoots. Het ontwerp van de look & feel zoals het dan werd genoemd, tot aan met mijn boormachine op een ladder van 4m hoog en de bloemen in de vaas. I did it all.

Mijn eerste grote reis was met mijn familie naar Bali, daar ontdekte ik mijn roots en werd ik betoverd door de cultuur, geuren en kleuren van het eiland. Dit smaakte naar meer en na mijn studie ging ik met mijn rugzak van Zuid en Midden-Amerika weer richting Azië.  De verschillende culturen gaven mij een magisch gevoel dat ik nooit meer los wilde laten.

De collectie souvenirs die ik inmiddels had verzameld moesten daarom een plek krijgen in mijn huis. Wel gecombineerd in een modern interieur. De kleuren die ik op mijn reizen tegen kwam, inspireren mij bij het inrichten van mijn huis.

Geen muur blijft wit en waar ik een mooi patroon of behang zie, zoek ik een plek waar ik dit kwijt kan.

Ja….er is nog meer

Ik vind het belangrijk om een huis te creëren waar je persoonlijke herinneringen in terug te vinden zijn. Of dat een erfstuk van oma is of dat mooie masker dat ik op Bali kocht. Prints en kleuren verwerken die geinspireerd zijn op een cultuur waar je je thuis voelt. Dit alles gecombineerd met moderne vormen en een funky item er doorheen voor het contrast. Want ik wil natuurlijk niet in een wereldwinkel wonen. Een warm huis waar je graag familie en vrienden uitnodigt voor een feestje of gewoon een kop thee.

Ik ben een echt gevoelsmens. Altijd eerlijk en oprecht, daardoor ook wel eens direct en kort door de bocht “what you see is what you get” beschrijft mij het beste, bij mij geen verborgen agenda. Met mijn enthousiasme ga ik er altijd voor de volle 100% voor en dit werkt vaak aanstekelijk. Mensen inspireren met mijn passie voor interieur, wordt ik heel blij van.

Als je mij zou kennen, dan zou je weten dat:

 • Ik in mijn dromen rondren op enorme hoge hakken, maar er in werkelijkheid niet op kan lopen. Daarom zie je mij op sneakers of mijn cowboyboots
 • Cinta “met liefde” betekent in ’t Bahasa Indonesia
 • Ik als klein meisje al bij oma in de keuken zat, waar ik van haar leerde koken. En dat doe ik ook regelmatig als er feestjes zijn.
 • Naast dit zinderende bedrijf ik moeder ben van 2 pubers en dat vindt ik soms best pittig.
 • Ik ben een enorme chaoot en heb het concentratievermogen van een mug, zodra er een vogeltje voorbij vliegt ben ik afgeleid. Tegenwoordig weet ik dat daar pilletjes voor zijn trouwens. Dat chaotische brein heeft ook zo zijn voordelen….ik borrel altijd van ideeën, en denk out of the box.
 • Ben ik dol op reizen naar zonnige oorden, een goed boek en mijn familie en vrienden
 • Geniet ik ieder dag van een ochtendwandeling met mijn lab Teddy door het bos.
 • Ik word intens gelukkig van het kijken naar de ondergaande zon. Het kleurenpalet dat overgaat van oranje naar de verschillende tinten roze, met een zweem van blauw en lila door de lucht die er doorheen schijnt. Het wordt eigenlijk niet beter.

   Als dit je nu allemaal aanspreekt en je denkt dat ik jou kan helpen. Bel mij of stuur mij een bericht en wie weet maakt jouw hart binnenkort een sprongetje als je thuiskomt.

   Liefs Cin

   Interieuradvies-Almere

   Volg mij ook via

   5 + 5 =

   Btw Nummer: NL001594218B60    –   Kamer van Koophandel: 71215670

   Pin It on Pinterest

   Chat openen
   Stel hier je vraag