06 24750150 info@cintastyling.com
foto van Cindy interieurstylist Almere

Wie ben ik?

Hi

Ik ben Cindy  -ook wel Cin-  en je bent hier omdat je nieuwsgierig bent naar wie ik ben. Dat zal ik je vertellen. 😉

In het kort want is het nogal wat; Als klein meisje was ik al bezig met vormen, materialen en kleur en verbouwde ik mijn kamer zo vaak als ik de mogelijkheid kreeg. Ik volgde creatieve opleidingen en kwam bij retailbedrijven en merken terecht zoals IKEA, Woonexpress, V&D, Urban Nature Culture en Bruna waar ik zoveel leerde waardoor ik uiteindelijk in 2018 besloot om mij in te schrijven bij de kvk.

Ik heb het concentratievermogen van een mug, zodra er een vogeltje voorbij vliegt ben ik afgeleid. Tegenwoordig weet ik dat daar pilletjes voor zijn trouwens. Ik vind het leuk om verschillende dingen te doen. Verschillende opdrachten, mensen en omgevingen. Niet handig volgens mijn business coach….maar zo eigenwijs ben ik dan ook weer. Dat chaotische brein heeft ook zo zijn voordelen….ik borrel altijd van ideeën, en denk out of the box.

Ja….er is nog meer

Ik ben dus goed met kleur, vorm en materialen en heb van nature een goed ontwikkeld 3D inzicht. Wat ik zie wil ik maken en dat is ook mijn valkuil. Ook voel ik mensen en sferen goed aan, alles om mij heen komt binnen. Daardoor kan ik mij goed verplaatsen in een ander en creëer ik precies wat bij je past.

Dat is ook waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Een interieur dat jouw persoonlijkheid uitstraalt en niet 13 in een dozijn is. Dat interieur kan overigens ook dat van een winkel of beursstand zijn. Ik heb ik jarenlang VM guidelines geschreven en mensen daarin getraind en door mijn grafische opleiding maak en denk ik ook nog mee over POS materialen en signing.

Ik zei het toch…best veel

Dus je kunt mij inhuren als interieurontwerper voor je woning of formule, Visual Merchanding trainer/schrijver, maar ik heb ook altijd een mening en kijk ik graag mee met je formule of POS materiaal zodat jij en/of je klanten zich echt thuis voelen.

Wanneer je mij inschakelt komt alles bij elkaar en zorg ik dat het klopt.

Naast dit zinderende bedrijf ben ik moeder van 2 pubers. Ben ik dol op reizen naar zonnige oorden, een goed boek en mijn familie en vrienden. Draai ik mijn hand niet om, om voor al die lieve mensen om mij heen een uitgebreide Indische rijsttafel te koken (en is een klein Indisch restaurantje misschien wel een stille droom), maar geniet ik ook ieder dag van een ochtendwandeling met mijn hond door het bos.

Mijn roots liggen in Indonesië en daar ben ik heel trots op. Cinta betekent in het Bahasa ‘’liefde” en dat is hoe ik alles benader. Met liefde. Ook hou ik van eerlijk en oprecht en kan ik soms wat direct zijn.

Als dit je nu allemaal aanspreekt en je denkt dat ik jou kan helpen. Bel mij of stuur mij een bericht en wie weet maakt jouw hart binnenkort een sprongetje als je thuiskomt.

 

Liefs Cin

10 + 4 =

Btw Nummer: NL001594218B60    –   Kamer van Koophandel: 71215670

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag