06 24750150 info@cintastyling.com

Reviews Cinta Styling

Na het kopen van ons nieuwe huis hebben wij Cindy ingeschakeld om ons te helpen. Zij heeft onze wensen vorm gegeven en van ons nieuwe huis een droompaleis gemaakt.

Cindy voelt feilloos aan waar je naar op zoek bent en denkt mee in oplossingen.

Wij zijn erg tevreden en zouden Cinta Styling zeker aanbevelen!

Nasira

Cindy heeft ons geholpen met het afstylen van ons huis. Fijn om goede hulp te krijgen bij het uitkiezen van raambekleding en accessoires. Er is zoveel keus en dan helpt het als iemand met een professioneel oog met je meekijkt. Dan kom je op verrassende kleuren en voorstellen waar je zelf niet zo snel bij uitgekomen zou zijn en dat maakt het nou juist zo leuk! Cindy is makkelijk benaderbaar en geen vraag is haar te veel. Kortom: heel blij dat we haar ingeschakeld hebben!

Femke & Richard

Cindy heeft ons enorm goed geholpen! Mijn man en ik vinden het lastig om keuzes te maken en houden van neutrale kleuren. Cindy heeft heel goed naar ons geluisterd en een mooi plan gemaakt inclusief shoppinglist waar we precies uit konden kiezen wat we mooi vinden. Daarna zijn we nog een keer samen op pad geweest voor de puntjes op de i en om oa gordijnen uit te zoeken. Heeeel erg blij met alle hulp die Cindy ons keer op keer gegeven geeft!

Jolanda

In de ruim 3 jaar dat ik met Cindy heb samengewerkt, heb ik Cindy leren kennen als een creatieve, sociale, lieve en hard werkende collega. Cindy heeft veel ervaring in het maken van visual merchandise voorschriften, maar weet bovenal hele sterke winkelconcepten neer te zetten, die goed aansluiten bij de gegeven doelgroep/label. Ook de vertaling van concept, naar realisatie gaat haar goed af. Ze werkt gepassioneerd en zorgvuldig en ik heb altijd erg fijn met haar samengewerkt.

Maaike van Langen

Brand Stylist, Koeka

Met heel veel plezier met Cindy samengewerkt! Ze verstaat haar vak, met een perfecte mix tussen commercie en creativiteit. Cindy werkt zelfstandig, is zeer betrokken bij wat ze doet en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. En bovenal een zeer prettige collega door haar open en persoonlijke benadering

Maurice Jansen

Formule Manager, Bruna

Onlangs kocht ik samen met mijn vriend ons droomhuis op een perfecte locatie maar wat moest er veel gebeuren. Zeg maar gerust alles! Nu is een huis kopen al behoorlijk stressvol maar keuzes maken aangaande de inrichting daar ben je dag en nacht mee bezig. Je kiest een keuken, vloer en badkamer immers voor langere tijd. Ik zocht urenlang op Pinterest maar kwam er gewoon niet uit en toen was daar onze reddende engel Cindy. Samen hebben we gekeken naar de verschillende ruimtes en liet ik haar aan de hand van mijn pinterest moodboard zien wat we mooi vonden. Waar ik door een brei aan mogelijkheden door de bomen het bos niet meer zag, met als gevolg dat je alleen maar veilige keuzes maakt, kwam Cindy met een prachtige opzet voor de keuken, badkamer en vloer. Het is zo fijn om hulp te krijgen van iemand die simpelweg weet wat ze doet en de ervaring en het talent heeft voor het creëren van eenheid in je huis. Want hoe zorg je er bijvoorbeeld ook voor dat je je huidige spullen combineert met nieuwe aanwinsten zonder dat het een rommeltje wordt. Dus wil jij ook dat je huis een thuis wordt, aarzel dan niet en vraag hulp aan Cinta Styling.

Margriete

Cindy heeft erg veel kennis op het gebied van Visual Merchandsing. Ze is goed in creatie en in concept development en weet een goede mix te vinden in goede visual merchandise, commercialiteit en klantbeleving. Cindy heeft veel kennis en is vastberaden en hierdoor zijn er goede sparringssessies mogelijk. Cindy is enthousiast en flexibel en heeft geen negen tot vijf mentaliteit. Zij heeft dat oa bewezen tijdens het grote project Leiden waarin zij 6 fantastisch nieuwe shop in shops heeft ontwikkeld voor private labels. Ik heb met veel plezier en vertrouwen met haar samengewerkt

Sonja van Dijk

Manager VM Concept Ontwikkeling, V&D

Cindy is een echte allrounder. In haar vak en als mens. Een duizendpoot dus. Cindy heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Visual Merchandising en Conceptontwikkeling. Een creatief met oog voor commercie. Een echte retailer dus! Cindy pakt vraagstukken enthousiast en pragmatisch op. Ze is kritisch en niet bang om vragen te (blijven) stellen. Cindy is een harde werker en heeft absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit. Zolang er maar tijd is voor humor en elkaar, knalt Cindy door en haalt zij haar deadline

Helen van Trierum

Directeur Marketing & Formule, Bruna

Btw Nummer: NL001594218B60    –   Kamer van Koophandel: 71215670

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag