06 24750150 info@cintastyling.com
foto van Cindy interieurstylist Almere

Wat kost een interieurstylist? En wat krijg ik daar dan voor?

♡ Een prachtig sfeervol huis dat bij je past!

♡ Volledig ontzorgt

♡ Geen miskopen

 

Wat kost een interieurstylist? De tarieven voor een interieurstylist kunnen variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Een interieuradvies kan variëren van een paar uur tot meerdere dagen of weken. In veel gevallen is het tarief afhankelijk van de mate van betrokkenheid die de interieurstylist bij het project heeft. Het kan ook afhankelijk zijn van de ervaring en expertise van de interieurstylist.

Voordelen van een interieurstylist

Een interieurstylist biedt een persoonlijke aanpak, kwalitatief advies en snelle resultaten. Ze hebben kennis van de laatste trends en kunnen kostenbesparende maatregelen adviseren. Een interieurstylist kan je helpen om je woning of kantoorruimte te voorzien van een stijlvolle, praktische en functionele inrichting. Met hun kennis en ervaring kunnen ze je helpen om een ruimte te creëren die perfect bij jouw behoeften en wensen past. Je kunt bijvoorbeeld een kamer transformeren met behulp van een aantal kleine veranderingen, waardoor je kosten kunt besparen. Ook kunnen ze je helpen met het vinden van de juiste meubels en accessoires, zodat je woning er stijlvol uitziet. Omdat een interieur stylist een plan maakt naar aanleiding van jouw wensen en behoeften, zullen er geen miskopen zijn.

Het is belangrijk om te weten dat een interieurstylist niet alleen kosten met zich meebrengt, maar ook veel voordelen. Als u een interieur stylist inschakelt, kunt u er zeker van zijn dat uw ruimte er stijlvol en functioneel uitziet. U kunt ook meer tijd besparen, omdat u niet meer hoeft te zoeken naar de juiste meubels, kleuren en accessoires.

Interieuradvies-Almere

Volg mij ook via

Stappen voor een interieuradvies 

• Koffie voor jou? In ieder geval een theetje voor mij!

• Jij verteld: Jouw dromen, verlangens  & wensen.

 

 

 

• Is er een wederzijdse klik?

• Jij ontvangt een Offerte

• Akkoord? 

 

• Ik ga aan het werk

• Jij gaat aan het werk met het plan.

• Resultaat: Een warm en persoonlijk interieur.

»

Jouw hart maakt weer een sprongetje!

Hoe kies je de juiste interieurstylist?

Het kiezen van de juiste interieurstylist is een belangrijke stap bij het aankleden van uw huis. Er moet een klik zijn, deze persoon komt dicht bij en komt in je persoonlijke omgeving. U wilt dat deze persoon uw visie op het interieur tot leven brengt, maar ook dat deze persoon ervaring en klantenservice biedt. Om de juiste interieurstylist te vinden, is het van belang om naar de ervaring, kwaliteit van het werk en klantenservice te kijken. Kijk ook naar de tarieven die de interieurstylist in rekening brengt. Het tarief dat wordt gevraagd voor interieuradvies en andere diensten kan variëren, afhankelijk van de expertise en ervaring van de interieurstylist. Een goede interieurstylist zal u helpen bij het maken van de juiste keuzes en u adviseren over de beste manier om uw huis in te richten. Als u de juiste interieurstylist hebt gevonden, zult u zien dat het investeringsbedrag dat u ervoor betaalt, een waardevolle investering is.

Wat kost een interieuradvies?

Uiteindelijk is een interieur advies altijd maatwerk en wordt de prijs bepaald aan de hand van een vrijblijvende kennismakingsgesprek,  Wil je weten wat deze investering ongeveer kost?

Stuur mij een bericht via onderstaand formulier, via WhatsApp of bel mij op 06 24750150

 

Liefs Cin

Na het plaatsen van een uitbouw, wilden we graag advies over hoe we de nieuwe ruimte het beste konden inrichten aan de hand van onze wensen.

Cindy heeft ons enorm geholpen met haar deskundigheid en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ze denkt mee over praktische zaken (we hebben 2 kleine kinderen) en zaken als lichtinval en leefgewoonten, maar heeft ook een goed kleurgevoel. Tevens heeft ze een neusje voor mooie spullen, waar ze vaak een betaalbaar alternatief voor aandraagt.

Daarnaast is ze een sprankelende, gezellige en benaderbare vrouw en kunnen we haar ter goede trouw aanraden aan een ieder die met zijn handen in het haar zit qua inrichten en styling!

Karin & Robert

Onlangs kocht ik samen met mijn vriend ons droomhuis op een perfecte locatie maar wat moest er veel gebeuren. Zeg maar gerust alles! Nu is een huis kopen al behoorlijk stressvol maar keuzes maken aangaande de inrichting daar ben je dag en nacht mee bezig. Je kiest een keuken, vloer en badkamer immers voor langere tijd. Ik zocht urenlang op Pinterest maar kwam er gewoon niet uit en toen was daar onze reddende engel Cindy. Samen hebben we gekeken naar de verschillende ruimtes en liet ik haar aan de hand van mijn pinterest moodboard zien wat we mooi vonden. Waar ik door een brei aan mogelijkheden door de bomen het bos niet meer zag, met als gevolg dat je alleen maar veilige keuzes maakt, kwam Cindy met een prachtige opzet voor de keuken, badkamer en vloer. Het is zo fijn om hulp te krijgen van iemand die simpelweg weet wat ze doet en de ervaring en het talent heeft voor het creëren van eenheid in je huis. Want hoe zorg je er bijvoorbeeld ook voor dat je je huidige spullen combineert met nieuwe aanwinsten zonder dat het een rommeltje wordt. Dus wil jij ook dat je huis een thuis wordt, aarzel dan niet en vraag hulp aan Cinta Styling.

Margriete

Cindy heeft ons enorm goed geholpen! Mijn man en ik vinden het lastig om keuzes te maken en houden van neutrale kleuren. Cindy heeft heel goed naar ons geluisterd en een mooi plan gemaakt inclusief shoppinglist waar we precies uit konden kiezen wat we mooi vinden. Daarna zijn we nog een keer samen op pad geweest voor de puntjes op de i en om oa gordijnen uit te zoeken. Heeeel erg blij met alle hulp die Cindy ons keer op keer gegeven geeft!

Jolanda & Nadin

5 + 10 =

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag