06 24750150 info@cintastyling.com

Interieur styling

Hoe werkt een interieuradvies?

De inrichting van je huis gaat over smaak en gevoel. Een plaats waar je na een lange dag thuis komt en je veilig wilt voelen. Met het inrichten van je huis, stap ik in jouw leven. Daarom is het belangrijk dat wij eerst uitgebreid kennis maken. Jij verteld mij wat je mooi vindt, wat je wensen en ideeën zijn, en wat je belangrijk vindt. Als we een match hebben maak ik een op maat gemaakte offerte. Is dit akkoord? Dan ga ik aan het werk.

Binnen 2 weken ontvang je van mij een moodboard en bespreken we deze via Facetime/Zoom. Aan de hand van jullie feedback ga ik aan de slag met het interieurplan. Het maken hiervan duurt 4 tot 6 weken (afhankelijk van de omvang). Ik kom het plan presenteren en dan kan je er mee aan de slag.

Stappenplan voor een interieuradvies

• Koffie voor jou? In ieder geval een theetje voor mij!

• Jij verteld: Jouw dromen, verlangens  & wensen.

 

 

 

• Is er een wederzijdse klik?

• Jij ontvangt een Offerte

• Akkoord? 

 

• Ik ga aan het werk

• Jij gaat aan het werk met het plan.

• Resultaat: Een warm en persoonlijk interieur.

»

Jouw hart maakt weer een sprongetje!

Een interieuradvies is altijd maatwerk, maar om je een idee te geven wat het zou kunnen kosten heb ik hieronder een paar paketten samengesteld. Deze paketten gaan uit van 1 ruimte van een gemiddeld woonhuis.

Quick win

Je wil heel graag hulp, maar je wil daar niet weken mee bezig zijn. Geen uitgebreide 3D tekeningen of shoppingsessies. Gewoon in 2 á 3 uurtjes een kleurplan aan de hand van de meegebrachte stalen bibliotheek, je eigen ideeen voorleggen en daar feedback op krijgen, niks ingewikkelds, maar wel duidelijk en vooral snel. €375

Vaasjes en kaarzen in goud, wit en peach op houten salontafel

Mini make-over

Weet je zelf heel goed hoe je huis er uit moet komen te zien, maar heb je toch hulp nodig om er één geheel van te maken en misschien wat lef hier en daar. Ben je op zoek naar die rustgevende slaapkamer of die inspirerende werkplek?

Ik maak voor jou een moodboard, een 2D meubel-indeling en een kleur-materialenplan voor de ruimte(s) die jij wilt veranderen. Vanaf €950

 

 

 

Make-over

Je wilt alles anders! Of je bent aan het verbouwen en er moet een goed plan komen. Je hebt besloten om het in 1 keer goed te doen.

Ik maak voor jou een moodboard, een 2D indeling, kleur en -materiaalplan, advies in vloer en – raambekleding, verlichtingsplan een gedetailleerde 3D tekening, een shoppinglist met alle adressen/websites om te shoppen en uiteraard tips en ideeën om dit allemaal uit te voeren.

Vanaf €2500

 

EN NU?

Als jij van jouw huis een thuis wil maken en denk je dat ik de persoon ben die je zoekt? Of heb je meer informatie nodig? Mail, app of bel me! En laten we een bakkie doen.

Prijzen zijn gebaseerd op een gemiddelde beneden verdieping van 50m2 en incl. BTW. Daarnaast zijn de reiskosten binnen Almere gratis, daarbuiten bereken ik €0,30 per kilometer en evt. parkeerkosten (berekening via Google Maps).

Get In Touch

  • info@cintastyling.com
  • 06 24750150

De algemene voorwaarden bij een samenwerking met Cinta Styling kunt u bekijken en downloaden.
Btw Nummer: NL001594218B60    –   Kamer van Koophandel: 71215670

Zullen we een afspraak maken?

Btw Nummer: NL001594218B60    –   Kamer van Koophandel: 71215670

Pin It on Pinterest

Chat openen
Stel hier je vraag